Användningsområden

Biocool - användningsområden

Biocool erbjuder klorfria lösningar för rent vatten. Här nedan hittar du lösningar för att rena din vattentank och eller rengöra ditt dricksvatten. Biocool erbjuder klorfria lösningar för rent vatten och alla produkter är tillverkade med en patenterad lösning från Sverige med bevisad effekt. Våra produkter är skonsamma mot både människa och miljö. Bolaget grundades 2012 i Skellefteå men finns idag i Stockholm

» Purify my drinking water

» Clean my water tank

» Make my toilet fresh

Purify my drinking water

Rent och fräscht dricksvatten.

Biocool Purify my drinking water är till för alla som vill ha ett rent och fräscht dricksvatten. Vare sig du har en vattendunk på landet, husvagn, husbil, båt eller vill vara förberedd för det oväntade. 

  1. Bibehåller ett tjänligt dricksvatten i upp till tre månader
  2. Fri från silver och klor
  3. Utan smak eller lukt
  4. Tillsätter syre som förbättrar smaken
  5. Fungerar i alla typer av vattentankar

Genom sin reningsprocess kan du vara säker på att ditt vatten alltid är rent, fräscht och säkert att använda. Oavsett om du använder vattnet som dricksvatten eller för att koka kaffe. Produkten tillsätter syre i dricksvattnet, vilket gör att det bibehåller den goda smaken. Innehåller varken klor eller silver.

Kranvatten som tappas upp i ett slutet kärl blir snabbt otjänligt. Många tror att det räcker att fylla på med färskt vatten ofta, men det stämmer tyvärr inte. I ett slutet system finns alltid gammalt ofräscht vatten kvar i tanken som blandas med det nya.

Biocool Purify my drinking water behåller vattnet tjänligt* i upp till 3 månader. När vattnet är slut – fyll på nytt och dosera motsvarande antal tabletter.
Se till att alltid ha fräscht vatten!

Produkten är avger varken smak eller lukt. Tillverkad i Sverige.

Biocool Purify my drinking water såldes tidigare under namnet Biocool Clean Water.

* Gränsvärden och parametervärden enligt Livsmedelsverkets definition

Clean my water tank

Rengöringsmedel för klorfri vattenrening.

Biocool Clean my water tank är ett rengöringsmedel i tablettform för vattentankar i husbilar, husvagnar, båtar, sommarsstugor etc. 

Det är ofta mycket fysiskt arbete inför och efter säsongen med båt, husvagn och husbil. Att rengöra vattentanken är inte en av dem.

Med minimal handpåläggning rengörs insidan av tank och slangar. Dosera, fyll upp med vatten, vänta och töm ut. Klart!

I tankar och slangar bildas oundvikligen beläggningar på alla ytor som kommer i kontakt med vattnet. Beläggningarna byggs upp långsamt. Det räcker inte med att fylla på nytt färskvatten. Systemet behöver rengöring för att förhindra bildandet av beläggningen.

Med Biocool Clean my water tank rengörs tankar och slangar enkelt och effektivt. Dosera antal tabletter efter tankvolym. Fyll upp systemet med vanligt kranvatten. Nu startar rengöringen. Låt verka i minst tolv timmar och töm därefter systemet. Klart. Ingen sköljning behövs. Nästan utan handpåläggning!

Tips! Kranvatten som tappas upp i slutet kärl blir snabbt otjänligt. För att undvika det krävs det att vattnet behandlas. Använd Biocool Purify my drinking water för att hålla ditt färskvatten rent och fräscht. Vi rekommenderar att tanken rengörs 2-4 gånger per år.

Produkterna tillverkas i Sverige.

Make my toilet fresh

Saneringprodukt för toalettankar.

Biocool Make my toilet fresh är en saneringprodukt för toalettankar i husvagnar, husbilar och båtar. Den sönderdelar fekalier och toalettpapper samtidigt som den effektivt bryter ned dålig lukt. 

Med en tankvolym om 20-25 liter och tömning var femte dag räcker en burk à 130 tabletter i 10 veckor.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
396 kr kvar till fri frakt