Stäng
Våra produkter / Vattenrening / Dricksvatten

Dricksvatten

Biocool erbjuder en klorfri tablett som gör att dricksvattnet bibehåller sin goda kvalitet på ett enkelt och miljövänligt sätt. Produkten fungerar mycket bra i alla typer av vattentankar, såväl större som mindre. Den fungerar för behållare av både plast och metall. Biocool Purify my drinking water är mycket populär bland båt-, husvagns- och fritidshusägare. Den fungerar utmärkt att ha med sig på resan för att säkerställa att kranvattnet är säkert och smakar bra. Metoden är effektiv och enkel samtidigt som den är snäll mot miljön.

Bakterietillväxt i stillastående vatten

När dricksvatten förvaras stillastående bildas snabbt bakterier i vattnet och på behållarens ytor. Vid varmare temperaturer sker tillväxten än snabbare. När tabletten löser upp sig, tillförs syre till vattnet vilket gör att vattnet rengörs och bibehåller sin goda kvalitet och smak. Inga beläggningar skapas. 

Det räcker inte att fylla på med färskt vatten ofta för att vara säker på att ha säkert vatten. När färskvatten kommer in i vattentanken blandas beläggningen från behållaren yta med det nya vattnet.

Många vattenreningsprodukter har långa innehållsförteckningar vilket kan göra det svårt att förstå dess funktion. En hel del produkter innehåller klor som är frätande för miljön och kan ge upphov till allergier hos människan. Vissa produkter innehåller mycket små partiklar som riskerar att samlas i organ hos människor och djur med okända konsekvenser. Biocool erbjuder produkter för vattenrening som är snälla mot människa och miljö. De är enkla och rena i sin utformning.

Produkterna är biologiskt lätt nedbrytbara i naturen.


Sortering:
Artiklar per sida:
2 artiklar
2 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan