Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du använder Edge, Chrome, Safari eller Firefox.
Grattis! Din order har fri frakt Du har 400 SEK kvar till fri frakt.

Betala säkert med Klarna.

Dricksvatten

Biocool erbjuder en klorfri tablett som gör att tjänligt dricksvattnet bibehåller sin goda kvalitet på ett enkelt och miljövänligt sätt. Produkten fungerar mycket bra i alla typer av vattentankar, såväl större som mindre. Den fungerar för behållare av både plast och metall.

Biocool Purify my drinking water är mycket populär bland båt-, husvagns- och fritidshusägare. Den fungerar utmärkt att ha med sig på resan för att säkerställa att tjänligt kranvatten bibehåller sin fina kvalitet och smakar bra. Metoden är effektiv och enkel samtidigt som den är snäll mot miljön.

Person tar ett glas vatten från kranen i husvagn, husbil eller båt

Filter

Tillgänglighet
Pris
 
 
 
kr
-
kr
Station för påfyllning av vatten i segelbåt och motorbåt

Stillastående vatten blir snabbt otjänligt

När dricksvatten förvaras stillastående riskerar vattnet att bli otjänligt och på behållarens ytor bildas beläggningar. Vid varmare temperaturer sker det än snabbare. Purify my drinking water bibehåller vatten tjänligt i upp till tre månader. När tabletten löser upp sig, tillförs även syre till vattnet vilket gör att vattnet bibehåller sin goda kvalitet och smak. Inga beläggningar skapas. 

Det räcker inte att fylla på med färskt vatten ofta för att vara säker på att ha säkert vatten. När färskvatten kommer in i vattentanken blandas beläggningen från behållaren yta med det nya vattnet.

Många vattenreningsprodukter har långa innehållsförteckningar vilket kan göra det svårt att förstå dess funktion. En hel del produkter innehåller klor som är frätande för miljön och kan ge upphov till allergier hos människan. Vissa produkter innehåller mycket små partiklar som riskerar att samlas i organ hos människor och djur med okända konsekvenser. Biocool erbjuder produkter för vattenrening som är snälla mot människa och miljö. De är enkla och rena i sin utformning.

Titel

Grattis! Din order har fri frakt Du har 400 SEK kvar för fri frakt!
Inga fler produkter tillgängliga för köp