Våra produkter / Desinfektion

Desinfektion

Trippelverkande på ytor och händer

Spray away viruses & bacteria är en trippelverkande alkoholfri handdesinfektion som har bevisad kraftigt avdödande effekt på virus, bakterier samt svamp. Fungerar också mycket bra som desinfektion av handtag, restaurangmenyer, mobiltelefon etc. Dunstar inte snabbt vilket alkohol gör, vilket ger längre och bättre effekt. 

Torkar handdesinfektionen ut huden?

Huden fungerar som en barriär som skyddar oss mot infektioner. Alkohol torkar ut huden och förstör därmed barriären och skyddet. Spray away viruses & bacteria verkar effektivt utan att torka ut huden eller försvaga hudbarriären. När vintern och kylan är här är torra händer ett vanligt problem. Använd en handdesinfektion som inte förvärrar ytterligare.

Parfymfri och luktfri

Vi omges ständigt av parfym och lukter. Spray away viruses & bacteria är doftfri och vi har valt att inte parfymera den.

Fungerar handdesinfektion utan alkohol?

Alla desinfektioner, även alkoholbaserade, kräver en viss verkningstid för att vara effektiv. Alkohol dunstar snabbt och förlorar därmed sin effekt. Alkohol ska heller inte användas på känsliga ytor som t.ex. mobiltelefoner, datorer och surfplattor. Spray away viruses & bacteria verkar utan att förstöra underlaget. Dessutom är alkohol brandfarligt. För handdesinfektion finns ett europeiskt standardiserat test, EN 1500, som bevisar desinfektionens effektivitet. Spray away viruses & bacteria är testat och godkänt enligt EN 1500.

Testad och godkänd enligt EN1500 och EN14476

EN 1500 är det test som idag krävs för att använda en produkt inom vården och även andra instanser som har höga krav på desinfektion. Spray away viruses and bacteria är godkänt enligt denna kvalitetsgranskning vilket är ett kvitto på att produkten är effektiv att använda för att säkerställa rena händer fria från bakterier. Ett annat standardiserat test som heter EN 14476 visar att produkten också tar virus på smutsiga händer och ytor.

Descinficera mobiltelefonen och bordet

Spray away viruses & bacteria är en desinfektion som går lika bra att använda på händerna som på ytor. Använd på handtag, mobiltelefonen, skribordet etc.
Säkra rutiner på gymmet och träningenVi har tagit fram en metod för att göra träningen på gym och i andra träningslokaler säkrare.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
396 kr kvar till fri frakt