Flockningsmedel för Spa!

Clear my pool water är ett flockningsmedel som på ett enkelt sätt bidrar till att hålla vatten klart och fritt från partiklar. Ett vatten som börjar bli grumligt beror vanligtvis på någon av följande orsaker: filtret är mättat och klarar inte av att rena mer eller så är partiklarna är för små för att kunna fångas upp av filtret. Flockningsmedel kan användas i spabad, badtunnor och pooler som har ett fungerande filtersystem. Produkten från Biocool är både biologiskt nedbrytbar i naturen och tillverkad i Sverige. Köp ett flockningsmedel som är enkelt att dosera samtidigt som det är snällt mot miljön och det är ett allergivänligt alternativ.

Hur fungerar flockningsmedel?

Små partiklar i vattnet som är så pass små att filtret inte kan fånga upp dem kan göra vattnet grumligt. Med ett flockningsmedel klumpar partiklarna ihop sig med varandra och blir på så sätt så pass stora att de fastnar i filtret. Flockningsmedlet är i vätskeform och doseras direkt i badvattnet. Resultatet är ett kristallklart vatten.

Använd var 14:e dag eller oftare vid behov. Vid användning av flockningsmedel ökar belastningen på filtret och det kommer att behövas bytas eller rengöras oftare. För rengöring av pappersfilter rekommenderar vi Clean my pool filter.

Bada efter flockningsmedel?

Det är viktigt att ett flockningsmedel får möjlighet att verka ordentligt. Ett tips är därför att använda flockningsmedel till spabad på kvällen då ni badat klart för dagen. Låt medlet verka under 12 timmar. Glöm inte att kontrollera filtret oftare vid användning av flockningsmedel. Vattnet bör nu vara klart och fint, annars ska processen upprepas på nytt. Det finns alltså inte längre någon anledning till att ta ett dopp i ett grått och grumligt vatten, då det finns så bra produkter på marknaden! Testa vårt flockningsmedel helt enkelt. Du kommer inte att ångra dig.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
396 kr kvar till fri frakt