Våra produkter / Rengöring spabad & badtunna / Rengöringsprodukter

Rengöringsprodukter för spabad och badtunna

Gör ett naturligt val och använd produkter från Biocool som är helt biologiskt nedbrytbara och skonsamma mot både dig och miljön. Med klorfria rengöringsprodukter till badtunnor och spabad skapas fläckfria kar och ett klart vatten. Heltäckande rengöringsprodukter till varje steg i rengöringen. Från att avlägsna bakterier till att göra rent filtret. Oavsett om det är en badtunna utan filtersystem eller ett spabad med modernt filtersystem kan produkterna användas. Kom även ihåg rengöring av rör till spabad och andra tillbehör för ett riktigt rent vatten utan kontaminering. Med Biocools produkter är det vara lätt att sköta om ett utomhusbad och samtidigt vara rädd om naturen.

Varför rengöringsprodukter utan klor?

Det finns många fördelar med att använda rengöringsprodukter utan klor. Klor är skadligt för naturen och är samtidigt ett stort problem för många med astma och allergier. Vårt rengöringsmedel till spabad är fritt från klor och är biologiskt nedbrytbar i naturen. Då klor har en frän doft så är våra rengöringsprodukter helt luktfria.

Produkterna är så effektiva att det inte finns behov av kompletterande produkter. Ingen mer chockklorering eller klorpuckar alltså. Ingen mer mätning och justering av pH-värden är nödvändig. Rengöringsprodukter från Biocool är verksamma oberoende av vattnets pH-värde. Går att använda i vatten som idag använder klor. Låt bara nuvarande nivå av klor verka klart innan man byter till Biocools rengöringsprodukt Disinfect my pool. 

Enkla rengöringsprodukter för ditt utespa

Att vårda och ta hand om ditt utespa eller badtunnan ska vara enkelt. Biocool tillverkar rengöringsprodukter i Sverige med stort miljöfokus. Service av ett spabad ska kunna utföras av alla. Varje produkt har tydliga användarinstruktioner att följa steg för steg. Enkel dosering genom en smart utformad flaska. Du skruvar av locket, klämmer på flaskan, häller i vätska och det är klart. Vi är mycket stolta över att Disinfect my pool har ställts inför tester både i laboratoriet och i fält. Resultatet har varje gång gett ett bevis på dess effektivitet. Bästa reningen för spabad med produkter som är snälla mot både dig och naturen!


Sortering:
Artiklar per sida:
2 artiklar
2 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
396 kr kvar till fri frakt