Stäng
Våra produkter / Vattenrening

Vattenrening

Nu är säsongen med båt, husvagn och husbil igång. Checklistan kan vara lång med allt som ska göras. En viktig sak att tänka är att rengöra vattentanken en sista gång. Med Clean my water tank är vattentankrengöringen den enklaste av uppgifterna. Dosera, fyll upp och töm ut. Klart!

Biocool erbjuder klorfria produkter för miljövänlig rengöring av dricksvatten och dricksvattenbehållare. Lätt att använda för dig som är på resande fot, på båttur eller campingsemester. Så snart man fyller på med nytt färskvatten fyller man också på med Biocools vattenreningstabletter. När tabletten löser upp sig, tillförs bland annat syre vilket gör att vattnet rengörs och bibehåller sin goda smak. Säkert och gott vatten helt enkelt!

Tillväxt av bakterier i stillastående vatten

När vatten står stilla i vattentankar och dunkar bildas snabbt bakterier och en beläggning skapas på behållarens ytor och i rör. När temperaturen stiger sker tillväxten ännu snabbare. Biocools system för klorfri vattenrening gör att dricksvattnet bibehåller en god kvalitet och smak samtidigt som kärlen hålls rena. Metoden är mycket effektiv och enkel samtidigt som den är snäll mot miljön. Det är en falsk trygghet att tro att det räcker med att fylla på nytt färskvatten ofta. När färskvatten spolas in i vattentanken blandas beläggningen från dunkens yta med det nya vattnet.

Produkterna är biologiskt nedbrytbara i naturen. 


Sortering:
Artiklar per sida:
2 artiklar
2 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan