Våra produkter / Vattenrening

Vattenrening

Rengöring av dricksvatten och vattentank

Ta tillvara på säsongen med båt, husvagn och husbil på allra bästa sätt. Checklistan kan vara lång med allt som ska göras innan det går att ge sig iväg. En viktig sak att tänka på, är att se över vattentanken en sista gång innan avfärd. Med Clean my water tank är rengöring av vattentanken den enklaste av alla uppgifter. Dosera, fyll upp och töm ut. Klart! Då vet du att vattentanken och vattnet är i bra skick och du kan lugnt dricka ditt vatten utan oro för dåliga bakterier.

Biocool erbjuder klorfria produkter för miljövänlig rengöring av dricksvatten och behållare till dricksvatten. Lätt att använda för dig som är på resande fot, på båttur eller campingsemester. Så snart du fyller på med nytt färskvatten fyller du också på med Biocools vattenreningstabletter för att bibehålla vattnet till tjänlig kvalitet. När tabletten löser upp sig tillförs syre vilket gör att vattnet bibehåller sin goda smak. Säkert och gott vatten helt enkelt.

Vatten blir snabbt otjänligt

När vatten står stilla i vattentankar och dunkar kan vattnet snabbt bli otjänligt på behållares ytor och i slangar bildas en beläggning. När temperaturen stiger sker det än snabbare. Biocools system för klorfri vattenrening påverkar inte smaken på vattnet. Vattenreningstabletterna säkerställer att vattnet bibehåller sin goda kvalitet över tid och hjälper till att hålla kärlen rena.

Metoden är mycket effektiv och enkel samtidigt som den är snäll mot miljön. Det är en falsk trygghet och tro att det räcker med att fylla på nytt färskvatten ofta. När färskvatten spolas in i vattentanken blandas beläggningen från tankens yta med det nya vattnet. Låt hela familjen njuta av bra vatten under hela semestern på ett enkelt och bekvämt sätt!

Vattenrening som är biologiskt nedbrytbar i naturen. 

Biocool fokuserar på att tillverka bra produkter att använda för rengöring av dricksvatten och vattentankar. Det betyder miljövänliga produkter som är helt biologiskt nedbrytbar i naturen och tillverkas i Sverige. Vattenreningstabletterna kan användas till flera olika syften. Rent vattnet i huset på landet, dricksvatten i husbilen eller på vandringen. Att ha vattenreningstabletter hemma till dricksvatten är dessutom bra när något oväntat inträffar, som att bli utan vatten några dygn. Använd vatten på dunk och var trygg i att vattnet är fräscht och har en god smak.

Våra tabletter ger en naturlig vattenrening som ger bra vatten att använda som dricksvatten och att koka kaffe på eller ha till matlagning. Purify my drinking water ger tjänligt vatten upp till tre månader och är helt lukt- och smaklöst. Våra vattenreningstabletter innehåller inte klor eller silver. Gör ett medvetet val genom att välja produkter från Biocool som är bra för både dig och miljön.


Sortering:
Artiklar per sida:
3 artiklar
Rent dricksvatten till Ukraina, 250 tbl

Bidra med 100kr så skickar vi en burk dricksvattenrening till Ukraina! En burk innehåller 250 tabletter och räcker till att rena 1250 liter vatten.

100 kr
3 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
396 kr kvar till fri frakt