Våra produkter / Vattenrening / Vattentank

Rengöring för vattentank

Biocool erbjuder en klorfri tablett för rengöring av vattentankar. Produkten fungerar väl i alla typer av vattentankar, såväl större som mindre och för behållare av både plast och metall.

När vatten står stilla bildas snabbt en beläggning på behållarens ytor och i rör. Då rent dricksvatten kommer in i vattentanken blandas beläggningen från dunkens yta med det rena vattnet. Därför är det viktigt att rengöra behållaren från beläggningar med jämna mellanrum. Det räcker alltså inte att fylla på med färskt vatten ofta för att vara säker på att ha säkert vatten.

Använd Biocool Purify my drinking water för att bibehålla rent dricksvatten fräscht i upp till tre månader.

Rengöring av vattentank och vattenbehållare

Flertalet rengöringsprodukter har långa innehållsförteckningar som gör det komplicerat att avgöra hur de verkligen fungerar. Vissa innehåller klor vilket är frätande för miljön och kan ge upphov till allergier hos människan. En del produkter innehåller mycket små partiklar som kan samlas i organ hos människor och djur med okända konsekvenser. Biocool erbjuder produkter för vattenrening som är snälla mot människa och miljö. De är enkla och rena i sin utformning. Produkten är biologiskt nedbrytbar i naturen. 

Biocool Clean my water tank är särskilt uppskattad bland båt-, husvagns- och fritidshusägare.

Produkterna är biologiskt lätt nedbrytbara i naturen.


Sortering:
Artiklar per sida:
1 artikel
1 artikel

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
396 kr kvar till fri frakt